Particulier en zakelijk

Bij Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau hebben we de expertise en ervaring om zowel particulieren als zakelijke klanten te ondersteunen. Onze diensten zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elk type klant te voldoen, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen.

Voor particulieren: veiligheid in uw eigen huis

Wanneer het aankomt op uw huis, is veiligheid van het grootste belang. Asbest kan een verborgen gevaar zijn in oudere woningen, en het is essentieel om zeker te weten dat uw leefomgeving veilig is. Wij bieden:

  • Asbestinventarisatie: Een gedetailleerde inspectie van uw woning om de aanwezigheid van asbest vast te stellen.
  • Risicobeoordeling: Beoordeling van de risico's verbonden aan eventueel gevonden asbest.
  • Advies over saneringsmaatregelen: Praktisch advies over hoe om te gaan met asbest, inclusief verwijdering en beheer.

Voor zakelijke klanten: compliance en veiligheid op de werkplek

Voor onze zakelijke klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, begrijpen we het belang van compliance met asbestregelgeving en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Onze diensten omvatten:

  • Asbestinventarisatie en -beheer: Uitgebreide inspecties en beheerplannen om te voldoen aan de strenge regelgeving.
  • Projectbegeleiding: Ondersteuning bij renovatie of sloopprojecten om te zorgen dat deze veilig en volgens de regelgeving worden uitgevoerd.

Door onze kennis en kunde zijn wij in staat om zowel voor particulier als bedrijf, vakbekwaam inventarisaties uit te voeren. Ongeacht de omvang van uw project, Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau staat klaar om u te ondersteunen met deskundige dienstverlening.