Buist Asbestinventarisatie en Adviesbureau staat klaar om een breed scala aan klanten te bedienen met onze gespecialiseerde asbestinventarisatie en -adviesdiensten. Of u nu deel uitmaakt van de bouwsector, bedrijfsleven, overheid, makelaardij, of een particulier bent, ons team biedt deskundige ondersteuning afgestemd op uw specifieke behoeften. Hieronder volgt een overzicht van de sectoren waarvoor wij werken, en hoe onze diensten specifiek zijn ontworpen om aan de unieke eisen van elke groep te voldoen.  • Aannemers

Buist biedt deskundige asbestinventarisatie en advies, essentieel voor aannemers die aan de slag gaan met bouw- of renovatieprojecten, waarbij veiligheid en regelgeving voorop staan.


  • Bedrijven

Wij ondersteunen bedrijven bij het identificeren en beheren van asbestrisico's, zodat ze een veilige werkomgeving kunnen garanderen en voldoen aan milieuwetgeving.


  • Overheden

Voor overheidsprojecten levert Buist grondige asbestanalyses en begeleiding om publieke gebouwen en infrastructuren veilig en conform de wet te beheren.


  • Makelaars en verzekeraars

Onze diensten bieden makelaars en verzekeraars de zekerheid van een professionele asbestinventarisatie, wat bijdraagt aan transparante en veilige vastgoedtransacties.


  • Particulieren

Particuliere huiseigenaren kunnen rekenen op Buist voor gedetailleerde asbestinspecties, advies en ondersteuning bij het veilig verwijderen van asbest uit hun woningen.

  • Sloop/saneringsbedrijven

Wij werken nauw samen met sloop- en saneringsbedrijven om te zorgen voor een veilige afhandeling van asbest tijdens sloopwerkzaamheden, met respect voor milieu en veiligheidsnormen.

  • Architectenbureaus

Architectenbureaus profiteren van onze expertise in asbestinventarisatie en -management, waardoor ze duurzame en veilige ontwerpen kunnen realiseren die voldoen aan huidige en toekomstige regelgeving.