Over ons

Buist asbestinventarisatie en adviesbureau is een dynamisch bedrijf met een gedegen kennis van zaken. Wij streven naar een nette en correcte samenwerking met opdrachtgever, uitvoerder en derden. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat wij onze inventarisaties en adviezen steeds volgens de nieuwste wet- en regelgeving uitvoeren. Wij zijn een conform Bijlage XIIIa (voorheen SC540) gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf.

Als voormalig DTA-er (Deskundig Toezichthoudend Asbest) bij een asbestverwijderingsbedrijf, heeft Buist asbestinventarisatie en adviesbureau ruim 4 jaar ervaring in het begeleiden van én het toezien op het verwijderen van toepassingen en verwerkingen van asbest. Daardoor zijn wij goed bekend met de procedure van inventarisatie tot sanering en een daarop volgende vrijgave.

Wij zijn een onafhankelijke dienstverlener, wat er voor zorgt dat wij onze inventarisaties en adviezen objectief en zorgvuldig uitvoeren. Daarbij staat Kwaliteit-Veiligheid en Milieuverantwoordelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn gecertificeerd! 

Wij zijn gecertificeerd!